fun
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Visitor messages | Profile | Statistics | Friends | Contact

All about epten_jak

Male
 
Posts :
114
 
Join date :
2010-02-03
 
Job/hobbies :
Full time troll
 
Humor :
Дошол Хитлер во Македонија, и вика денес ќе ве стреламе по азбучен ред! Прво вика, ајде Албанците да исстапат. Никој не исстапува. После вика, ајде белокапчињата да исстапат. Пак никој не исстапува. После вика, ајде ватерполистите да исстапат. Пак никој не исстапува. После вика, ајде Гегите да истапат! И пак никој не исстапува. И малото албанче го прашува татко си: -Абе тато, нели ние сме сите тие работи? И таткото одговара: - Не сине, ние денес сме Шиптари! axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
 
epten_jak
epten_jak
epten_jak friends
kaLImeRo
kaLImeRo

Offline Offline
See all friends (1)