fun
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Visitor messages | Profile | Statistics | Friends | Contact

1 to 1 on 1 friends

  Page 1 of 1
  1. avatar
    Humor : Дошол Хитлер во Македонија, и вика денес ќе ве стреламе по азбучен ред! Прво вика, ајде Албанците да исстапат. Никој не исстапува. После вика, ајде белокапчињата да исстапат. Пак никој не исстапува. После вика, ајде ватерполистите да исстапат. Пак никој не исстапува. После вика, ајде Гегите да истапат! И пак никој не исстапува. И малото албанче го прашува татко си: -Абе тато, нели ние сме сите тие работи? И таткото одговара: - Не сине, ние денес сме Шиптари! axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
    Usergroups: Moderators
  Page 1 of 1
kaLImeRo
avatar
kaLImeRo friends
avatar
epten_jak

Offline Offline
See all friends (1)